Skip to content

Internasjonal interesse for kunstprosjekt

Finding Fanon Gaiden - Delete

Her kommer det gode nyheter til dere i Mennesker i Limbo. Historiene som ble delt av Weriktu, Sara og Arya i 2016 blir vist internasjonalt.

Filmen “Finding Gaiden: Delete” som ble laget sammen med de britiske kunstneren David Blandy og Larry Achiampong har blitt en del av det Engelske Kulturrådet kunstkolleksjon og vil bli vist på Bury Art Museum & Sculpture Centre mellom 3 februar – 31 mars i 2018. Her er linken til deres webside: http://buryartmuseum.co.uk/Moving-Image-Gallery. Filmen ble også vist i USA ved Fort Worth Contemporary Arts i Texas mellom 25 August – 7 oktober 2017 (https://www.artsy.net/show/fort-worth-contemporary-arts-david-blandy-and-larry-achiampong-finding-fanon).

Vi har vært i kontakt med David og Larry som også ønsker å donere £1000 til Mennesker i Limbo takke for støttet de fikk med å lage prosjektet. For dem var dette en viktig erfaring som de vil ta med seg i sin kunstneriske praksis.

Filmen fortsatt tilgjengelig på vår webside hvis noen ønsker å se den: https://www.praksisoslo.org/internet-projects/2016/12/qjcwgejujazroy7jb8emx9rcfdoj5z

Vennlig hilsen,
Charlotte og Nicholas

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter